Vinto Dedicat Prânzului

Săptămânile Toscane – săptămâna 2
Marți-Vineri | 1200-1500

FEL 1

  • Supă cremă de cartofi cu salsiccia crocant
  • Salată de cartofi cu fasole roșie, măsline, ou și dressing de muștar (vegetarian)
  • Antipasto: cremă de legume, ricotta forte și Finocchiona

FEL 2

  • Ceafă de porc gătită lent, cu sos de hribi și risotto cu pecorino
  • Verdure al forno cu gorgonzola și polenta la grill (vegetarian)
  • Spaghettti cacio e pepe

Desert

  • Torta della nonna (cheesecake rece cu jeleu de portocale)

Toate preparatele sunt realizate în bucătăria noastră! Nu folosim semipreparate!

Meniul este format dintr-o selecție FEL 1 + FEL 2 + DESERT + un pahar cu apă plată sau carbogazoasă și un ceai sau Espresso Columbia = 38 Lei

Avem o selecție de vinuri din regiunea Toscana pe care le puteți asocia preparatelor culinare.
Muzica tipică, special selectată o să fie în compania dumneavoastră.

VINURI propuse în asociere:

• Cesani Vernaccia di San Gimignano DOCG BiO 2016, Toscana, Italia – 20 Lei (150ml)
• Piccini Sasso al Poggio 2012, Toscana, Italia – 25 Lei (150ml)
• Le Macchiole Bolgheri Rosso 2014, Toscana, Italia – 33 Lei (150ml)
• Antinori Pepoli Chianti Classico 2015, Toscana, Italia – 29 Lei (150ml)
• San Felice Campogiovani Brunello di Montalcino 2013, Toscana, Italia – 55 Lei (150ml)

Echipa Vinto vă urează POFTĂ BUNĂ!